Klovnen AHA

Booking af Klovnen AHA fra kr.3.000,-

Den billigste pris på kr.3.000,- gælder for de sjællandske dagsinstitutioner (dagpleje, børnehave, skoler,

plejehjem, sygehuse, legepladser m.m.) på hverdage fra mandag til torsdag.

Samt for fødselsdagesfester alle uges dage for både børn og voksne her på Sjælland.  

Optræden Vest for Storebælt tillægges transport (DSB) + evt. overnatning.

Hvad kan du bestille?

Du kan få f.eks. 1 x 20 min. trylleri + 1 x 20 min. ballonshow eller 1 x 40 min. hvor der er komisk jongelering, trylleri og aflutning med balloner. Eller du kan booke Klovnen AHA for at gå rundt f.eks. 3 timer, hvor der er typiskt to pauser á 10-15 min. som bliver ofte brugt bare at fylde flere balloner i tasken eller skifte trylleting, som bliver underholdt med. 

Der kan også skræddersyes arrangementer efter behov

Klovnen AHA er blevet bestilt til arbejdspladser, hvor der bliver arbejdet døgnet rundt, så at alle tre skift er blevet underholdt med trylleri eller balloner. Det er jo sjovt at få besøg af en rigtig klovn på en arbejdsplads på en regnvejrsdag i oktober. Og få en ballonfigur med hjem til barnet. Eller bare en ballonhat for de ansatte, som har så sjovere at arbejde videre.

Book Klovnen AHA ved at trykke her

Du booker Klovnen AHA gennem Dansk Artist Booking, som sender dig kontrakten. Dansk Artist Booking er ejet af Klovnen AHA, så at du betaler ikke noget ekstra, med mindre du vil samtidigt booke flere klovne, en julemand, et band, ballondekorationer, en hoppeborg eller andet sjovt. Dansk Artist Booking har også gennem tiderne booket bl.a. Jette Torp, The Sweethearts, Kurt Ravn og mange andre artister.


Aktuelle pressefotos med Klovnen AHA - klik her!